Rakas sinusta on tullut ärsyttävä!

Pyyhe oven päällä kuivumassa, sukat olohuoneen lattialla, voiveitsi pöydällä ja purkan jauhaminen suuauki. Rakas sinusta on tullut ärsyttävä!

Se on muuten fakta, kun kuherruskuukaudet/vuodet ovat ohi alkaa huomaamaan kummallisia tapoja toisessa. Just sellaisia joita ei näe lainkaan alussa. Sillon kun kaikki on vaan niin saatanan ihanaa ja lässynlää. Sitten kun se toinen lässynlää alkaa jättämään joka ilta sukat sohvan viereen ja kaivelee nukkaa varpaiden välistä alkaa takaraivossa jyskytys. Pikku hiljaa sitä alkaa oikein bongailemaan kaikki ärsyttäviä juttuja. Kunnes mittari nousee punaiselle ja POKS!


Oli se kuinka ärsyttävää tahansa niin oleppa ihminen ihmiselle ja koita keskustella niistä. JOSKUS niistä pääsee jopa eroon näin, mutta älä nyt hitossa ala jankuttaa ja nalkuttaa niistä. Sekin on muuten aivan jumalattoman ärsyttävää jos AINA huomauttaa jostakin. Kyllä siinä pisteet laskee kuin lehmän häntä. Siinä vaiheessa honey sinusta on tullut ärsyttävä!  Ja saat kohta nalkuttaa naputella ihan omassa asunnossasi.

Onkos teillä kotona havaittavissa tälläistä? Jos vastaat ei todennäköisesti valehtelet vai väitätkö ettei mikään toisessa ärsytä?

2 kommenttia

  1. Aiii et ärsyttää monikii asia! Vaikka esim. se et voipaketti pitää kaivaa reikä... tai roskista ei voi viedä vaan on survottava ja survottava.

    VastaaPoista