Ripulia varpaan väleissä ja vähän muuallakin

Ihana ihana syksy on täällä ja kaikki taudit myös. Ne huutaa JEE!!!! nähdessään meidän perheen ja mahdollisuuden hypätä völjyyn. Alan epäillä ettei olkapäilläni istu enkeli ja piru vaan A-virus ja noro. Jotka vuorotellen hihkuvat v-mäisyyttää vuoronumerot kourassa.


Ei hemmetti nyt oikeesti. Tässä on syöty maitohaposta valkosipuliin kaikki ja prööööt iskee viikon välein. Nenä tiputtaa kuin vessan hana ja olo on puolikuollut kokoajan 24/7. Oon kuulkaa kuurannut ja desinfioinut. On pesty saippualla ja käsidesattu tyyliin varpaan välitkin. Liian hygienisia ei olla muuten eli yli puunauksesta ja siedätyksestä ei tarvitse olla huolissaan. Alkaa vaan patit loppua jos tämä ei lopu.

Ja tuo varpaan välien desifiointi ei ole muuten mikään vitsi näin tapahtui vuosia sitten oikeasti:

Kaikki alkoi yöllä. "äitiiiiii....". Möngin sängystä lapsen huoneeseen. Laitoin yövalon. "Mahaa sattuu." Neiti nousi ylös ja lähti hoippumaan kohti vessaa, kun kuului prrrrrt. Voi sitä kakan määrää. Sitä vaan oli kaikkialla. Sitä valui pitkin yöpuvun lahjetta ja tippui vessanpöntöllä varpaan välistä. Tilanne oli kamala. Lapsipieni ihan kamalan kipeä ja kovassa kuumeessa, yltympäri kakassa. Onneksi tauti helpotti yössä. Silloin tuli todella desattua myös varpaat... ja varmaan joka paikka.

Olen harkinnut saitin nimen muutosta Pöpö vaimoksi, miltä kuulostaisi? Ja hei koska on perjantai niin muista lukea myös Punkku-Pirjosta ne iskee taas illalla joukoittan! 

4 kommenttia

 1. Kuulostaa vahvasti norolle? Oisko joku lähipiirissä joka ei hoida tautia kunnolla pois? Tai leviää hoidossa/koulussa ja siellä ei siivota hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se voi juurikin olla 😰 Teemme parhaamme asian eteen kotona.

   Poista
 2. Täällä taas flunssa jumittunut vaivaamaan. Ei lähde pois vaikka mitä tehtäisiin. Yksi parenee ja sit perään heti toinen sairaana. Ihan järjetöntä. Kaikki ollaan kokeiltu vitamiineista nenähuuhteluun :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei 😥Kuullostaa kyllä tosiaan pahalta. Sama vähän täällä tautia taudin perään... syksy on SYVÄLTÄ!

   Poista