Viinikin muuttuu vedeksi

"Mitä kuule teet viikonloppuna?" No en kuule vi*!u mitään! Taaskaan. Kun kuulee muiden kiekuvan viikonloppujen perään ja kello yksi yöllä Facebookin feedi täyttyy ärsyttävän tekopirteistä punkun huuruisista kuvista. Alkaa otsasuoni sykähdellä raivoisaa tahtia. Viini on vaihtunut omassa lasissa vedeksi jo tunteja sitten (jotta jaksaa aamulla nousta ennenkuin kukko pieraisee) ja jalallinen lasi näyttää pöydällä ankean tahmealta. 

(kuva:Pixabay)

Elämässä ei tapahdu tällä hetkellä mitään. On ihan saatanan tympiintynyt olo. Minkäs teet kun olet itse soppasi keittänyt. Mennyt naimaan miehen ja pusertamaan perästä pari rakkauven hetelmää. Niitä vuosia tässä nyt lusitaan ja nautitaan tästä upeasta arjesta.
Ihanko sen kuvittelin olevan tälläistä? No en. Luulin kuitenkin, että olisi voinut kuitenkin säilyttää jonkun itsenäisyyden rippeen. Hyvin luultu hei! WOOOP! WOOOP! Itsenäisyys liukeni sitten yhtä nopeasti kuin suppo tulikuuman lapsen takapuoleen. Minun karkkipussista tuli meidän ja ennen niin rauhalliset aamukahvi hetket muistuttaa Intian pääkaupungin New Delhin aamuruuhkaa. Perhanan moista kaaosta ja meteliä every fuckin day!

Päätinkin, että perustan uuden cybermaailman ja pakenen sen turviin aina hetkeksi. Tänne ei tule ihquja sisustussepustuksia vaan höyryjä päästelevän Pahan vaimon virsiä ja jopa saarnoja. Jos löydän jotain hiton hilpeitä juttuja elämästä, nekin aion tänne laukaista. Stay tuned!

Seuraa tai ole seuraamatta, minä olen täällä ja survoin itseni myös Facebookiin ja Instaankin!

4 kommenttia

 1. Meinasin tukehtuu tohon: rauhalliset aamukahvi hetket muistuttaa Intian pääkaupungin New Delhin aamuruuhkaa.
  Niin totta :D :D :D Mun aamut just tollasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia ne on kaaosta kaaosta KAAOSTA! Ainakin melkein aina!

   Poista
 2. Mä nautin aamupalan vasta ku penskat lähtee. Ei sitä kylmää kahvii viitti juoda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvia on saatava vaikka päällään seisoen eteisen nurkassa :D :D mut onhan tossa ideaa. Rauhallinen hetki sen jälkeen tai ennen sitä aamiaista :D

   Poista