Seksiviesti tulee usein pyytämättä

*pimpelipompeli* napsakka ääni kuuluu puhelimesta. Ah! Viestiä pukkaa. Nenän edessä napottaa kikkeli tai alaston nainen. Joku on lähestynyt sinua seksiviestillä yllättäen. Miten toimit?

(kuva:Pixabay)

A) Järkytyt. Hyi helve**i. Hullu. Et edes tajua keneltä viesti on tullut, sillä mitään tälläistä et tosiaan ole tilannut. Mielessä vaeltaa kaikki kauheudet. Pyyhit viestin äkkiä pois ja koitat unohtaa, että ikinä olet moista sontaa matkaviestimeesi saanut. Poistat henkilön numeron ja estät Insta kuin  Facebook profiilit.

B) Hihittelet. Zoomaat kuvaa uudestaan ja uudestaan. Laitat heti kuvakaappauksen puhelimesta parhaalle kaverille ja hihittelette yhdessä. Et kuitenkaan vastaa vielä mitään. Odotat tuleeko kutsua kylään?

C) Taas. Näpytät napakan viestin, EI KIINNOSTA. Tajua tai soitan poliisille.

D) Wau!! Rohkee veto ajattelet. "Komee kaveri/likka, tarttetko apua?" -viesti lähtee ennen kuin tajuatkaan. Lähdet mukaan seksiviestittelyyn, koska se on hauskaa. Et koe sitä ahdistava tai velvoittavana. Etkä todellakaan aio mennä tapaamaan häntä tai laita omia kuvia.

E) NAM! Olet myyty. Juuri tätä tylsä luento kaipasi, kunnon puhelinseksiä. Vedät hametta/paitaa ylemmäs ja nappaat kuvan sääristä/vatsalihaksista ja laitat saatesanoiksi jotain pikkutuhmaa. Luento menee sivu suun, mutta sinulla on hauskaa. Riennät kotiin ja heittäydyt sängylle jatkaamaan leikkiä puhelinkaverin kanssa.


Miksi otin asian puheeksi? Noh, tälläinen tämä nykymaailma on. Tälläistä tapahtuu paljonkin. Paria suurempaa facebook ryhmää seuratessa olen huomannut, että moni valittaa myös mesen täyttyvän näistä? Miehet saavat puolialastomia naisten kuvia ja naisille mätkähtää falloksia ruutuun?

Tähänkö on menty? Ei enää heipparallaa riitä vaan rallatellaan ihan kunnolla ennenkuin edes ihmistä tunnetaan? Mikä hulluus meitä vaivaa? Vai pitäisikö kysyä puutekko meitä vaivaa?

1 kommentti

  1. Tästä ois syytä puhua enemmänki. Just nuorillekkin etteivät hölmöyksissään levittele omia kuvia joka paikkaan. Kukaan ei tiedä minne ne vuotaa ja sitten on suuri suru jälkikäteen.

    VastaaPoista