Miehet saa ja naiset antaa

Just joo. Siis vielä tänä herran vuonna 2018 toiset on sitä mieltä, että miehet saa seksiä ja naiset antaa sitä. Whaaaat?!!? 

Miehet heittäytyy draamalaamoiksi ja vetoavat kiukuttelullaan puutetilaan. Ja nyt en puhu vitamiinin puutteesta vaan pimperon. Ollaan suuttuneita ja mökötellään nurkissa. Naisen pitää antaa meriselitys sille miksi t ä n ä ä n ei nyt tipu. Siihen ei kelpaa väsymys, huvitus tai mikään. Pitäisi olla valmiina muffinsit pinkeinä ja torttukosteana jos herkkukauppaan on tulija. Eilen kuulinkin parin naisen olevan taas pihtari ja blaa blaa. Onko se pihtaamista jos oikeasti ei jaksa tai huvita? Pitääkö sitä siinä tilassa toimia paineen poistoalustana? Ei.

Mutta annappa olla jos nainen heittäytyy miehen alle kuin jänis ajovaloihin ja mouruaa seksin nälkäänsä. Mies tuumaa vaan ei, se on siinä. Ei sielityksiä. Koska mies on se joka päättää. Voi raivo, ei auta naisen huutaa pihtaria ja kiukuta baaritiskillä kun ukko ei anna.

Olisiko aika muuttaa asennetta? Mitä jos sovittaisiin, että kaikki saa ja kaikki antaa? Seksi on kahden kauppaa. Kuuluu kaikille ihmistä katsomatta. Jokainen meistä saa olla väsynyt ja tylsistynyt. Saa kokea haluttomuutta ja hurjia halua. 

Seksihän on kuin ilotulitusraketti, hyvät raketit lentää taivaisiin ja näyttää kaikki värien kirjot. Huono tyssää heti. Tavoitelkaamme siis kaikki taivaita ja nautitaa tänään! Yksin, yhdessä tai ollaan ja jörötetään! Jokainen tyylillään. 

Terveisin Paha Vaimo, joka saa ja antaa.

2 kommenttia

 1. Aika rajusti väitetty, että jako on noin suora. Kyllä naisetkin osaa mököttää ja kiukutella. Toiset puolestaan ovat suhteissa hyvinkin voimakkaita osapuolia halujensa kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello!
   Kiitos kommentista. Kyllä just niin ku kirjoitit, tätäkin on. Mutta myös valtavasti tätä mistä minä kirjoitin. Törmään tähän asenteeseen yhtenään!

   Poista