Rakkauven hetelmät

Satuitko lukemaan ensimmäisen Viinikin muuttuu vedeksi avauksen? Takuulla kävi mielessä, että siinä on katkeran kipee nainen. No en kuulkaa ole. Kipee kyllä kurkusta tänä aamuna, mutta en päästäni tai sydämestäni. Lapsetkin ihan kaikella rakkaudella joku ylempi taho meille suonut. Olen vain hiukkasen tylsistynyt.

(kuva:Pixabay)

Tartteis jotain säpinää. Enkä tarkoita mitää villiä irtosuhdetta apinamiehen kanssa. Ihan vaan sellaista vipinää arkeen. Isäntä raapii samaan hengen vetoon sohvan toisessa päässä jalkoväliään, en tarkoittanut "sitä". Lukeekohan tuokin jo ajatuksia? Ihan kuin siinä elokuvassa What Women Want, jossa Mel Gibson pystyy porautumaan naisten ajatuksiin.  Aika helvetin pelottavaa. 

Nyt niihin rakkauven hetelmiin, ihan samperin raivostuttava sanapari. Ainakin noin väärin kirjoitettuna, mutta sellaisia niistä masuasukeista kasvoi. Toinen vähintään  yhtä raivostuttava sana. Heitä on kaksi, mainioita ipanoita. Omia rakkaita kakaroita. Luonteeltaan erilaisia ja kuitenkin niin samanlaisia. 

Vaikka joskus äiti on kuulkaa pikkaisen kypsä kaikkeen, niin rakkaus voittaa aina. Nytkään ei mieltä lämmittänyt aamun irvistelymökötys, koska leipä oli väärää. Ja raha-anomuksen jättäminen suusanallisesti ennen huomenta. Se kirpaisi eniten. Mutsimaatti tässä moi: "Paljonkos tänä aamuna laitetaan? Ai, vaan 110 euroo. Ootappas käyn painamassa takahuoneessa tukon seteleitä."

Huomenta, ei tipu siis keltään tänä aamuna. Huomautin koko jengiä asiasta. Aamu alkaa liukua päin persettä heti ensimmäisestä silmänräpäyksestä. Väärän leivän syöjällä on myös väärä paita ja kaikki muukin kaikuu kuuroille korville. Onneksi sentään poistuu ulko-ovesta oikeaan aikaan. Saa nähdä mikä ilme on palatessa koulusta? Raha-anomuksen jättäjä, muistutti asiasta kaksi kertaa aamupalan aikana. Vaiensin murahduksella "Ei raha puussa kasva." Keskustelu jää siihen ja tuittupää poistuu.

Oven painuttua kiinni viimeisen perässä olen varsin rauhallista tunnelmissa ja otsassa pullottavat sarvet päättää olla puhkematta nahan läpi. Ne ei nimittäin tiedä, että pyykkikori on täyttynyt illan pikkutunneilla tursuilevaksi vuoreksi, jonka päälle on jätetty farkut, huppari ja lappu "Tartten nää huomiseks!!!"

Jätän lapun: "Mitähän asialle voi tehdä?" ja jään odottamaan mitä tapahtuu.

Käy klikkaamassa itses myös Facebookiin ja Instaankin Pahan vaimon sivuille, sieltä pääset keskustelemaan ja jakamaan omia ajatuksia! Sieltä ratkee myös huomenna miten tää homma jatkuu...

2 kommenttia

  1. Kyl kai joskus kypsyttää kaikkia. Just se mankuminen ja ruinaaminen on sellasii joita ei jaksas millään heti aamusta kuunnella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä HUOMENTA ois aika cool jutska aamusta 😁 ja se, että joskus ois vaan hiljaista ja lusikka kalahtelisi murukuppiin 😂😂 Juu ehkä seuraavassa elämässä!

      Poista