Purkkirusketus painajainen

Kuulen pääni ajattelevan:"Säilytä kesän hehku." Uu jee, tätä tavaraa purkki ja uusi laatuhöylä mukaan. Nyt kyllä sääret hehkuu "to the moon and back" ja isäntä saa suudella silkinpehmeitä auringon säihkeisiä kinttuja.

Riennän kotiin soman muovipussin ja ässän kassien lepattaessa käsissä. On aika saada sitä säpinää josta taannoin puhuin. Kaikkihan alkaa omasta hyvinvoinnista ja päättelin, että kun laittaa hiukka hehkua alkaa sitten sisinkin loistaa.

Purkin ohjeessa mainitaan kuorinta, nopea kuivamisaika ja helppo levittyvyys, etenkin kintaan kanssa. Minkä kintaan? Ei kukaan sellaista maininnut. Perhana se jäi hankkimatta. No kyllä se levittyy ilman kintaitakin. Ei kiristäviä vaatteita ja vältettävä hikoilua. Yes, ohjeet luettu. Päätän aloittaa hehkumisen seuraavana päivänä kun porukka kaikkoaa kotona ja minulla on vapaata. Illalla kuorin kroppani herkullisella persikkamöhnällä aamun koitosta varten.

Aamulla kihisen innostusta ja haaveilen kuinka mies myhäilee kauniita sääriä illalla. Asetun kokovartolapeilin eteen alusvaatteisillaan. Pumppaa unelmallisen pehmeää ja tuoksuvaa vaahtoa käsiin. Alan hieromaan toista jalkaani pyörivin liikkein. Ihanan helppoa, kaikki sujuu niin smoothista. Onnistumisen riemu paistaa kasvoilta...

...kuten myös järkytys kolme tuntia myöhemmin. 

Seison jälleen kokovartalopeilin edessä ja tuijotan jalkoja. Hehkuu. Loistaa. Voi elämä olisi pitänyt varmaan ostaa sen kinnas tai käyttää vaikka uunikinnasta. Sääret ovat kuin nautakarja kantturoiden laikukkaat jalat. Takareiteen ei ole hehkua tullut. On jäänyt kahden kämmenen kokoinen paljas läntti. Toisessa nilkassa on seepra raidoitus. Fuck. Miksi ruskettavavoide oli just TÄNÄÄN kuin heikko jää ja petti jalkojen alta rysähtäen?


Illalla istun villasukissa ja leggareissa sohvalla. Mieskin ihmettelee moista pukeutumis valintaa. Nolona myönnän "pikku" ongelman. Kerron visioni seksikkäistä sääristä ja suukoista samalla kun vedän housut kinttuun olohuoneessa. Mies hirnuu kuin virtahepo. Lupaa pussata sääriä vaikka epäilee tarttuuko tuo suun ympärille ruskeaksi rinkulaksi niin kuin kenkälankki Poliisiopisto elokuvassa? 

Lupaan etten hehkuttele enää I K I N Ä! (vai auttaisko se kinnas? 

Hehkutellaan yhdessä Facebookissa ja Instassa, tuu kertoo ootko löytäny jo sisäisen hehkusi?

4 kommenttia

 1. PAULALEHMÄ :D :D Ei helvetti!

  VastaaPoista
 2. Kinnas! Sillä saat tasasen ja tosi kauniin rusketuksen! Aina onnistunut. Näillä ihan oma jolla levitys sujuu hyvin. Ja tummuutta saat lisää kun laitat toisen kerroksen. Rohkeesti vaan uudestaan testaamaan 😁 Pyydä se ukkos levittää 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kai pyytää 😂😂 Ja etsiä tuo patakinnas jostain!

   Poista