Punkku-Pirjo postaus-syndrooma

Tiedätkös mikä ne sellainen on? Havaitsin syndrooman eräällä henkilöllä jokin aika sitten. Epäilin aikani, kunnes eräänä iltana myöhään varmistuin asiasta.

Kyseessä on siis: Punkku-Pirjo-postaus-syndrooma. Se iskee poikkeuksetta klo 20 jälkeen, usein parhaiten näkyvissä viikonloppuisin. Ja jos joskus jopa arki-iltaisin. Se ilmenee sosiaalisen median kanavissa ja alkaa usein käsittämättömällä julistuksella, josta puoliakaan ei ota selvää.
(kuva:Pixabay)

Muut sitten kommenteissa koittaa purkaa tuota kryptista tekstiä. Kyselemällä, että mitähän tällä TAAS kerran haetaan? Monesti joku kehoittaa miettimään, onko tässä taas mitään perää? Ja siitähän tämä henkilö sitten suuttuu joka kerta. Aloittaakin sitten aina uuden aiheen heti perään, jossa ilmoittaa, että on vetänyt edellisestä kommentoinnista herneet syvälle sieraimiin. Siinä sitten jotkut vielä koittaa lepytellä asiaa, mutta sodaksi se menee aloittajan puolelta.

Aina ei myöskään riitä omissa kanavissa meuhkaaminen vaan mennään muillekkin palstoille. Ja onpa olemassa myös pelkästään niitä, jotka avautuvat vain näillä palstoilla säästääkseen kasvonsa kavereiden silmissä. Hahhahaa Stupid! Luuletko ettei kukaan tuttava bongaa sieltä!

Aamun mennessä tämä syndrooma on kadonnut ja Katumus-Keiju poistaa kaikki jäljet. Viikko mennään hiljaiseloa, kunnes taas koittaa viikonloppu ja homma toistuu.

Me jokainen tunnetaan tämän syndrooman omaava henkilö, jos ei ihan suoraan niin tuttavan tuttava ainakin. Saattaa ilmetä myös KKK:na eli Konjakki-Kalle-kuuluttaa tai VVV:nä Vittu-vaan-vitutttaa ilmiöinä. Toimivat tosiaan ihan samalla tavalla.

Alkoholia nauttineena meistä kuoriutuu aina oma persoonansa, mutta se Punkku-Pirjo kannattaa sulkea kaappiin!

Kolahtiko omaan nilkkaan? 

Paha vaimo jakaa ajatuksiaan myös Facebookiin ja Instaankin! Tuu mukaan! 

2 kommenttia

  1. No näitä riittää :D Kalja-Keke-Kailottaa on kans yx tyyppi :D

    VastaaPoista